Lyngdorf TDAI 2170 met standaard RoomPerfect™

Lyngdorf TDAI2170 front

De Lyngdorf  TDAI 2170, een volledig digitale geïntegreerde stereo versterker met de alom geprezen prestaties van het merk Lyngdorf Audio is uit voorraad leverbaar.

Standaard uitgerust met het gepatenteerde Lyngdorf RoomPerfect™ systeem. Dit systeem corrigeert fouten in de kamerakoestiek, de Lyngdorf TDAI2170 is een gebruikersvriendelijk audio component die 2 x 170 Watt levert aan 4 Ohm.
Puur geluid en geavanceerde kamercorrectie zijn de unieke Lyngdorf Audio kenmerken.


Waarom kamer correctie?

Vrijwel elk audio systeem zal in orde zijn vanaf de bron tot en met de luidspreker maar meer dan 50% van het geluid dat u hoort wordt beïnvloed door de akoestiek van de kamer; echo’s, reflecties, absorptie en dergelijke.

De oplossing voor dit probleem is het gepatenteerde Lyngdorf RoomPerfect™, dit is het meest geavanceerde kamercorrectie systeem wat beschikbaar is. RoomPerfect™ maakt gebruik van geavanceerde technologie om de audio installatie aan te passen aan de ruimte in plaats van andersom.

Het Lyngdorf RoomPerfect™ systeem beoordeelt middels een aantal metingen de specifieke fysieke kenmerken van de kamer en uw luidsprekers, om vervolgens de invloed van de akoestiek te corrigeren, waardoor uw luidsprekers precies klinken zoals de fabrikant het bedoeld heeft.

Niet de akoestiek van uw kamer bepaald hoe de installatie klinkt maar de installatie bepaald hoe de kamer klinkt.
De machtige Lyngdorf TDAI2170 levert dit allemaal. Het is getest. Het is bewezen. En het werkt.

Voordelen voor alle luidsprekersystemen

Of  je nou Full Range, Satelliet, In-wall, of On-wall luidsprekers hebt, de Lyngdorf  TDAI2170 is de perfecte keuze voor elk merk of model luidspreker op de markt.

Vanwege haar unieke technologieën is de  luidsprekeropstelling nu niet langer een uitdaging die bestaat uit enkel compromissen. Integendeel; plaats bijvoorbeeld eenvoudigweg uw luidsprekers tegen de muur, u heeft dan immers de minste hoeveelheid schadelijke reflecties.

Vanaf daar, zal RoomPerfect™  ervoor zorgen dat de luidsprekers naar behoren in de kamer zullen gaan klinken en RoomPerfect™ verwijdert eventuele ongewenste boombas. Als u een subwoofer wilt gebruiken is deze exact te timen met de hoofdluidsprekers. Bovendien is de Lyngdorf TDAI2170 voorzien van een geavanceerd cross-over.

Digitale versterking met de TDAI 2170

Er komt niets tussen u en uw geluid. Er is geen digitaal naar analoog conversie in de TDAI 2170; het digitale signaal stuurt de luidsprekers direct aan, geen omzetting, het signaal volgt een ononderbroken volledig digitaal signaal pad zonder geluid verslechterende conversies.

Wat betekent dat voor u?

Deze unieke en technisch veeleisende oplossing biedt vervormingloze volledige weergave op alle geluidsniveaus, een onovertroffen dynamisch bereik en zuiverste weergave van geluid.

Prijzen van de Lyngdorf TDAI 2170

Alle modellen zijn standaard uitgevoerd met RoomPerfect™, Cross-over, Time delay en 6 digitale ingangen.

Lyngdorf TDAI 2170 ‘basic’                      €. 2590,-

Lyngdorf TDAI 2170 ‘full options’           €. 3490,-

Lyngdorf ‘Analog module’                         €.   300,-**

Lyngdorf ‘HDMI module’                          €.   300,-**

Lyngdorf ‘USB module’                             €.   300,-**

*prijzen inclusief transport en installatie door Solosound bij u thuis!

**prijs indien besteld bij nieuw apparaat, latere upgrade €. 390,-

De Lyngdorf TDAI 2170 is doorgaans uit voorraad leverbaar bij het Solosound Lyngdorf Audio Experience Center in Bussum.
Telefoonnummer: 0653 172020

Web:   www.solosound.nl