Lyngdorf Audio versterkers

Solosound luidsprekers perfecte match met Lyngdorf versterker

Omdat Solosound gelooft in het perfect matchen van componenten worden de luidsprekers van Solosound verkocht inclusief bekabeling op maat geproduceerd door Solosound en een Lyngdorf Audio versterker als een package deal.

Solosound verkiest Lyngdorf omdat deze geweldig klinkende versterkers meer zijn dan alleen een versterker; de benodigde wisselfilters zitten namelijk standaard in deze versterkers ingebouwd waardoor de Solosound speakers optimaal afgeregeld kunnen worden, vooral de perfecte timing van de woofers ten opzichte van de elektrostaten valt hierbij op. Onder andere daardoor klinken deze hybride systemen zeer natuurlijk en homogeen.

High-End streamer voor hoogste niveau muziekweergave

In de Lyngdorf Audio versterkers is ook een High-End streamer geïntegreerd zodat er met streamingdiensten als Tidal, Qobus en andere hi-res diensten ook echt op het hoogste niveau muziek geluisterd kan worden.

RoomPerfect, correctie systeem voor akoestiek van de kamer

En als kers op de taart is iedere Lyngdorf standaard uitgevoerd met RoomPerfect, het kamer akoestiek correctie systeem wat fouten die de kamerakoestiek toevoegt aan het geluid perfect corrigeert.

Wat er overblijft is een schoon, natuurlijk en zeer accuraat eindresultaat.

Solosound is officieel dealer van Lyngdorf Audio. Wij helpen u de perfecte match te vinden voor specifiek úw luisterruimte. Neem contact op voor een afspraak op locatie.