Electrostatic loudspeakers, Proudly handcrafted in Holland!

Simple Audio streaming audio

High Definition muziek in elke kamer met een stopcontact

Zo eenvoudig zijn de muzieksystemen van Simple Audio. Met één druk op de knop verzamelt Simple Audio al je digitale muziek en geeft je overal in huis toegang tot je favoriete tunes. Of je muziek nu opgeslagen is op je PC, Mac of Netwerkschijf (NAS), Simple Audio brengt al je albums automatisch onder in een overzichtelijke bibliotheek zonder dat je je druk hoeft te maken over lange netwerkkabels of de kwaliteit van je Wifi netwerk.

Simple Audio maakt namelijk dankbaar gebruik van je bestaande lichtnet voor een efficiënte distributie van digitale muziek. Het enige wat Simple Audio nodig heeft is een stopcontact. Vanzelfsprekend biedt Simple Audio net zo makkelijk toegang tot Internet(radio) en Internet muziekdiensten. Ook muziek vanaf een harde schijf, TV of iPod vinden via de ingangen op de Simple Audio Roomplayers makkelijk een weg naar de luidsprekers.

De bediening is dankzij de gratis iPod/iPad applicatie al net zo makkelijk. Vanaf de bank wandel je door je eigen digitale muziekcollectie, ontdek je nieuwe muziek via Peter Gabriel’s muziekdienst We7 of luister je naar één van de duizenden Internetradio zenders van over de hele wereld. Geen kabels, geen Wi-Fi storingen, geen uitval maar simpelweg genieten van je muziek, ook in hoge resoluties  tot en met 24bit/192kHz.

simple-audio

 

Met de Simple Audio Roomplayer I haal je een compleet muzieksysteem in huis. Sluit je luidsprekers aan op de geïntegreerde 2x50Watt versterker en geniet. Gebruik je liever je bestaande versterker, kies dan voor de Roomplayer II. In functie identiek aan de Roomplayer I met uitzondering van de versterker waardoor de Roomplayer II de perfecte Streaming Audio bron is voor je bestaande muzieksysteem. De digitale uitgang is actief en ondersteunt voorlopig tot en met 24bit/96kHz (Apple Lossless tot en met 16bit/44,1kHz), hetgeen later dit jaar verder verhoogd zal worden. Muziek in de keuken of slaapkamer? Met Simple Audio regel je het in een handomdraai. Steek de stekker in het stopcontact, sluit een Roomplayer aan op een set luidsprekers, browse door je muziekcollectie via de gratis applicatie, selecteer ruimtes, gebruikers, voeg muziek toe en geniet

Sorry, comments are closed for this post.

Share this post with your friends!