Introductie Solosound

Ik ben trots op ons merk Solosound. Solosound heeft de rijke traditie elektrostatische luidsprekers te ontwikkelen en te produceren sinds 1974.

Door deze lange ervaring weten wij hoe we goed klinkende en zeer betrouwbare elektrostatische luidsprekers moeten bouwen. Solosound geeft als enige ter wereld 10 jaar volledige garantie op haar premium producten.

Bij Solosound staat de techniek altijd ten dienste van een natuurgetrouwe muziekbeleving. De mensen van de productontwikkeling en testafdeling zijn niet alleen zeer goede technici, maar ook uitvoerende musici en dat is naar mijn mening bijna een must om goede audio apparatuur te kunnen ontwikkelen.

Aan het design en de afwerking wordt bij Solosound veel aandacht besteed door in samenwerking met binnenhuisarchitect en productontwerper de producten te beoordelen op hun esthetische aspecten.

Muzikaliteit en compromisloze bouwkwaliteit zijn de hoofdingrediënten van Solosound producten, niet voor niets kiezen musici en architecten voor Solosound Solostatic elektrostatische luidsprekers! Ik kan nog veel schrijven, maar ik nodig u liever uit om uw muziek op onze systemen te komen beleven.

Muzikale groeten, Mark A. Huinder, CEO  Solosound.